reklama 11B

Miami Celtics získali první výhru při GCL 2018

ikonka

Tým Miami Celtics ve složení Denis Lynch a Michael Duffy si zapsal první vítězství v rámci Global Champions League 2018, když v sobotním druhém kole 24. března v Mexico City dokončili oba jezdci bezchybně. Odsunuli tak Paris Panthers na místo druhé…
25.03.2018 11:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Členové týmu Miami Celtics Denis Lynch i mladý talentovaný Michael Duffy předvedli výborné bezchybné jízdy, které je dostaly na první příčku před Paris Panthers a Valkenswaard United. Těsné výsledky po prvním pátečním kole vytvořily tlak především na poslední startující, neboť každá chyba míchala pořadím.

„Tohle je ta nejvyšší úroveň a série nejlepších závodů ve světě. To, že jsem šel bezchybně, je jako splněný sen,“ popsal mladý Michael Duffy. Na startu bylo celkem devatenáct týmů včetně některých nových, které sbírají body pro velké finále, které se v prosinci uskuteční v Praze.

Kurz parkuru v areálu Campo Marte přinesl náročný test s mnoha propojenými liniemi. Pouze patnáct účastníků dokončilo soutěž bezchybně a jen málo týmů převedlo dvojí nulu. Vedle vítězného týmu Miami Celtics se k české radosti se dvojí nula podařila i týmu Prague Lions, kteří se tak posunuli na konečné deváté místo v rámci mexického kola. V sobotu startovali Anna Kellnerová a Gerco Schröder.

O pořadí v této soutěži rozhodovali až poslední jezdci, neboť rozdíly mezi týmy byly minimální. Lídři po prvním kole Paris Panthers nicméně neudrželi vedoucí pozici a skončili nakonec druzí. „Nebyli jsme tak dobří jako v pátek. Je možné pozorovat, jak rychle se situace mění a vyvíjí. Mohli jsme dneska vyhrát, ale stejně tak být třeba pátí nebo šestí,“ popsal za tým Paris Pathers Gregory Wathelet. T

Tým si připsal za druhou příčku na své konto 25 bodů. Jednadvacet si nakonec za třetí příčku připsal tým Valkenswaard United ve složení Alberto Zorzi a Marcus Ehning.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Zdroj: Tisková zpráva GCL

Foto: Stefano Grasso




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE