reklama 11D

Martinické Czech Riders Games 2018 se blíží

ikonka

Předposledním mítinkem sezony 2018 budou v Martinicích v termínu 14. – 16. září skokové Czech Riders Games. V rámci sobotního programu se uskuteční John Deere Derby, mítink pak v neděli zakončí finále Gold Tour ST*…
12.09.2018 21:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Zlatým hřebem sobotního dění v rámci zářijových Czech Riders Games 2018 v Martinicích bude John Deere Derby, v rámci kterého dvojice absolvují skoky na kolbišti a terénní skoky ve výšce do 110 cm. Do této zkoušky je nahlášeno celkem čtrnáct dvojic. Hned tři své svěřence v této soutěži bude sedlat Klára Voříšková, a to Dona Conta W, Salinu 1 a  Cassablanca 1. Se dvěma koňmi se pak na start postaví Kristýna Vávrová (Hanah, Carmen 16) nebo Zuzana Šimečková (Bliksem, Arisca Nata).

Celý mítink zakončí finále Gold Tour, kde na jezdce bude čekat parkur vysoký 135 cm, tedy stupně ST*. Do této soutěže je nahlášeno bezmála čtyřicet dvojic. Se svými koňskými svěřenci se o nejvyšší příčky zvučná jména parkurového sportu, jako třeba Karel Polák, Barbora Vojtková, Alžběta Vojtková, Matěj Kotalík, Miloslav Příhoda, Iva Holíková či Daniel Pospěch a další.

ilustrační foto: Tomáš Holcbecher




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE