reklama 11D

Čtvrteční druhá kola martinického šampionátu

ikonka

V Martinicích se ve čtvrtek 16. srpna závodilo v rámci otevřených soutěží a zároveň proběhla druhá kola šampionátu mladých koní. Nejvyšší soutěží dne byl parkuru stupně ST*/ST**. Nejlepší výkon se po rozeskakování podařil Janu Štětinovi s Gylordem-S…
16.08.2018 22:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Tato skoková soutěž byla druhou kvalifikací pro koně ve věku sedmi a osmi let. Jednalo se o skokovou zkoušku s rozeskakováním, do něhož nakonec postoupilo celkem sedm dvojic. Dva koně v něm měl Jan Štětina a Jakub Štěrba. A právě tito jezdci promluvili do pořadí na předních místech.

První příčku nakonec se slušným náskokem získal Jan Štětina s Gylordem-S, kterého následoval se ztrátou více jak jedné vteřiny Jakub Štěrba a GO-On T.S. Elitní trio uzavřel opět Jan Štětina, tentokrát s Cabaretem S.

V otevřené soutěži ST* dominoval Přemysl Adam s Cachasem. Dvojice dokončila připravenou trasu parkuru bezchybně, stejně jako rozeskakování. V něm si navíc počínala velice rychle.

Čtvrteční den rozhodl o tom, kteří mladí koně se po dvou kvalifikacích dostanou do sobotního finále a pro které je připravena páteční poslední šance.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE