reklama 11B

Vedení Střední rundy NDP udržela Adéla Neumannová

ikonka

V neděli 2. září vyvrcholil martinický Národní pohár ČJF v drezuře kategorie seniorů třetími koly. Nejnáročnější úlohy absolvovali dvojice v rámci Střední rundy, kde ani v rámci nedělního programu nenašla přemožitele Adéla Neumannová…
02.09.2018 18:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Poslední šanci zamíchat pořadím v rámci třech hodnocených kategorií Národního poháru měli závodní dvojice v kürech.

Nedělní volné sestavy na hudbu ale do výsledků Střední rundy nepromluvily a z vítězství se pak s konečným výsledkem 64,622 % radovala Adéla Neumannová v sedle Babylona Van Lange Weeren. Svou stříbrnou příčku potvrdila i nedělním druhým místem Denisa Valentová, který v sedle Beau Van De Zelm dokončila tříkolovou soutěž s konečným výsledkem 63,861 %. Ačkoliv kür Vandy Bělinové a Conellyho stačil až na čtvrtou příčku, do konečného výsledku nepromluvil a tato dvojice se postavila s konečným průměrem po třech kolech 61,695 %. S rozdílem sedmi setin procenta se na čtvrtou příčku postavila Petra Miki Civišová spolu s Mary Lou 1.

Podobně tomu bylo také v Malé rundě, kde během ani jednoho kola nezaváhala Ida Vavříková, který s koněm Fürst Romantico brala zlato s 68,600 %. Druhé místo zde patřilo Petře Miki Civišové v sedle Europe-M a elitní trio uzavřeli Eva Jančaříková a Kandro.

Poslední hodnocená kategorie Národního poháru byla určena dvojicím, které nestartovali v úlohách náročnějších než S. Tam si pro vítězství dojel Michal Knoflíček spolu s koněm Dublin 1, před Markétou Vášovou a Lucky Lady 1 a Petrou Miki Civišovou a Donnou Fredericou.

Komletní výsledkové listiny najdete v záznamu závodů - viz odkaz níže...




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE