reklama 11B

Martinické John Deere Derby 2018 pro Smolíkovou

ikonka

Vrcholem pátečního programu 17. srpna Martinického šampionátu mladých koní byla soutěž John Deere Derby 2018. Ve startovním poli čtrnácti dvojic se tato zkouška nejvíce vydařila Marii Smolíkové v sedle Carmen 16…
17.08.2018 18:53  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Startovní listina letošního ročníku John Deere Derby čítala celkem čtrnáct dvojic, mezi kterými nechyběli zkušení jezdci všestrannosti i parkuru, jako například Miloslav Příhoda, Robert Pokorný, Jan Chýle a další.

Z vítězství se po nejlepším výkonu radovala Marie Smolíková, která tuto soutěž absolvovala v sedle Carmen 16. Stříbrnou příčku obsadila Šárka Jandová spolu s Sportsfield Play The Game před třetí Barborou Kamírovou spolu s Vanessou Mae.

Sobotní program nabídne finálové parkury v rámci Martinického šampionátu mladých koní 2018. Na čtyřleté koně budou čekat překážky parkuru stupně ZL, pětiletí se postaví na start parkuru L**, o vítězi kategorie šestiletých se rozhodne na parkuru stupně S** a šesti- a sedmiletí koně nastoupí do soutěže s handicapem ST*/ST**. V závěru dne se uskuteční Letní cena Martinic 2018 s výškou překážek 135 cm, tedy ST*.

Kompletní výsledkové listiny pátečního programu spolu se startkami na sobotní soutěže najdete v záznamu závodů - viz odkaz níže...

ilustrační foto: Tomáš Holcbecher




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE