reklama 11B

Martinice hostí tradiční Šampionát mladých koní

ikonka

Ve dnech 15. – 18. srpna se v Martinicích u Březnice uskuteční skokové závody Šampionát mladých koní. Uzavřené soutěže jsou připraveny pro čtyřleté až osmileté koně, dále se však uskuteční také otevřené soutěže přístupné pro všechny zájemce…
13.08.2018 21:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Zahajovacím dnem bude středa, kdy se bude skákat od parkuru stupně Z. Ten bude určen v oddělení A pro koně ve věku 4 let, kde by se mělo představit 12startujících. Následovat bude otevřená soutěž (oddělení B). Pětiletí svěřenci se ten den budou prezentovat na parkuru stupně ZL, kde by se jich na startu mělo sejít více jak dvacet. Opět nebude chybět ani otevřená soutěž.

Pro šestileté koně bude připraven úvodní den parkur stupně L**. Nejvyšší soutěž dne pak bude přístupná pro koně ve věku sedmi a osmi let, kteří budou soutěžit v handicapu S**/ST*.

Čtvrteční den pak přinese druhá kola pro jednotlivé kategorie. Vyjma čtyřletých se představí vždy v soutěži o 5 centimetrů vyšší. Po dvou kolech pak bude jasné, kdo se kvalifikoval do finále. Pro nekvalifikované proběhnou v pátek soutěže „poslední šance“.

O vrchol závodů se pak postará sobotní den, kdy se uskuteční finále pro jednotlivé kategorie. Pro čtyřleté bude připraven parkur ZL, pětiletí se představí v soutěži L**. Finálová soutěž pro sedmileté a osmileté koně bude s handicapem ST*/ST**.

Závěrečnou soutěží celých martinických závodů pak bude Letní cena Martinic. Jedná se o jednokolovou soutěž s finále, která se pojede na parkuru stupně ST*. Výška překážek tak bude dosahovat 135 centimetrů.

 

 Na záznam závodů se dostanete pomocí odkazu níže. Stránky pořadatele jsou dostupné ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE