reklama 11D

Kellnerová skončila čtvrtá při GCT Vídeň

O výborné zakončení českého působení na Global Champions Tour ve Vídni se v neděli 20. září postarala mladá jezdkyně Anna Kellnerová. S Atessou B L H startovala ve finále túry při CSI2*, v němž si zasloužila konečné čtvrté místo…
20.09.2015 19:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Celé video Anny Kellnerové naleznete pod odkazem TADY. Foto archiv C-E-T

Anna Kellnerová sedlala klisnu Atessa B L H ve finálové soutěži CSI2*, která se jela na parkuru 145 centimetrů vysokém. Česká mistryně mezi mladými jezdciAtessou B L H sice jednou chybovala, dokončila všaknejlepším čase a vzhledemtomu, že pouze tři účastníci dokončili bez shození, mohla se jediná česká dvojice na startu radovatvýborné čtvrté pozice. Chyba přišla již na druhé překážce kurzu, kterou byl kolmý skok na stěně u tribuny. Se zbytkem parkuru si dvojice poradila bez problémů.

Soutěž překonali pouze dva jezdci bezchybně, kteří se utkali následněrozeskakováním. Třetí místo obsadila dvojicejedním bodem za čas. Tato soutěž se také započítávala do Longines žebříčku.

Ve Velké ceně bylovidění taktéž málo bezchybných výkonů. Po dvou kolech si čisté konto udrželi pouze tři účastníci. Nejlepší čas z nich měla Jessica Springsteen a Davendy S, kteří pokořili více jak o jednu vteřinu domácího jezdce Thomase Frühmanna a The Sixth Sense. Bezchybný trojlístek doplnil na třetí pozici Omer Karaevli a Dadjak Ter Puttenen, tedy největší soupeř Aleše Opatrnéhoboji o olympijské hry.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE