reklama 11B

Opatrný s Acovarem bezchybně při GCT ve Vídni

Páteční den 18. září měl ve Vídni při Global Champions Tour na programu také první soutěže CSI5*, kde se po boku nejlepších jezdců prezentuje i Aleš Opatrný. V hlavní páteční večerní soutěži dokončil s Acovarem bezchybně a čeká na rozeskakování…
18.09.2015 21:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Aleš Opatrný a Acovaro při bezchybném základním kole. Zdroj online přenos

Skvělý výkon za sebou český reprezentant Aleš Opatrný sedlající koně Acovaro. Tato česká dvojice si poradilanástrahami základního kurzu soutěže 150/155 centimetrů vysoké bezchybně, a navíc do dobynejlepším čase. Ten však nehrajetak roli, neboť bezchybní jezdci postupují do rozeskakování. Po dojetí poloviny startujících, tedy pětadvaceti, se do cíle bez trestných bodů dostalo devět účastníků. Jak se bude české dvojici dařitrozeskakování, můžete sledovat online pomocí odkazu ZDE.

Za sebou páteční starty i Anna Kellnerová. Ta se představila ve dvou soutěžích při CSI2* a během druhého závodního dne byla úspěšnějšíBerlinou. Na parkuru 130 centimetrů vysokém si dojela pro pěkné desáté místo. Na překážkách dokončily bezchybně, inkasovaly pouze bod za překročený čas. Se čtvrteční vítězkou Atessou B L H předvedla jezdkyně opět rychlou jízdu, bohužel tentokrátjednou chybou. Ta je připravila na parkuru 140 centimetrů vysokém o přední umístění.

Startovní a výsledkové listiny naleznete TADY




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE