reklama 11A

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 41 roku 2017

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež přinese 41. týden. Venkovní sezona se pomalu chýlí ke konci, do hal se přesouvá i mezinárodní scéna. Startuje mimo jiné halový Světový pohár Západoevropské ligy FEI ve skákání.
09.10.2017 11:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

V domácím kalendáři závodů najdeme necelou desítku jezdeckých závodů. V Hradištku se bude skákat od pátku 13. do neděle 15. října, a to až do ST. Parkurové soutěže připravili i v Nových Zámcích a v Opavě. 
 
Čeští jezdci se objeví rovněž v zahraničí na mezinárodních závodech. Konkrétně se představí na CSI v Michalowicích v Polsku, CSI v Ebreichsdorfu v Rakousku a také v belgickém Opglabbeeku. 
 
Také reprezentanti ve všestrannosti se vypraví za hranice ČR, a to do Strzegomi (POL), kde nastoupí do jednohvězdové a dvouhvězdové obtížnosti.
 
Pozornost evropské i světové fanouškovské základny se bude upírat k norskému Oslu, kde odstartuje halový Světový pohár 2017/2018 v parkurovém skákání. Sjede se tam špička západoevropského parkurového sportu. Zahajovací soutěž CSI5*-W je na programu ve čtvrtek večer.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE