reklama 11D

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 40 roku 2017

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled jezdeckých závodů, jež přinese 40. týden. Vedle mnoha akcí nabídne například poslední letošní MČR. Svět turfu čeká vrchol v podobě Velké pardubické. Je na co se těšit doma i v zahraničí.
02.10.2017 10:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Posledním s řady MČR je paravoltižní, které hostí ve dnech 7. – 8. října Orion Praha. Koná se také skoková Grand Prix Jana Kutěje, jež tradičně pořádá ESC Olomouc. Skákat se bude i v Martinicích a proběhne i podzimní Pražské derby na Gabrielce.

Čeští jezdci vyrazí i na závody za hranice republiky. Anna Kellnerová se představí při CSI ve španělské Olivě, Emma de Moussac míří do Birminghamu. Česká vlajka také nebude chybět při CSI ve Wr. Neustadtu, kam se chystá Aleš Opatrný, Natálie Roučková, Petr Hrůzek a Daniela Hrůzková.

Z dalších vrcholných mítinků jmenujme CICO3* Boekelo, při němž se rozhodne o vítězi série Poháru národů ve všestrannosti.

V dostihovém dění nesmíme zapomenout na největší událost turfu v sezoně. V neděli 8. října se poběží 127. Velká pardubická!

Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!
 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE