reklama 11D

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 39 roku 2017

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled jezdeckých závodů, jež přinese 39. týden. České jezdce čeká několik výjezdů do zahraničí, konat se bude také mimo jiné MČR chladnokrevných koní. Světovou scénu ovládne finále skokového Poháru národů.
25.09.2017 16:38  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Celkem pět zahraničních mítinků na přelomu září a října se odehraje s českou účastí. Lada Šobichová bude závodit na CSI v Bonheidenu, sestry De Moussac se představí na CSI Lier. Jezdec military Petr Veselovský nastoupí v Polsku v Baborowku do CIC1*. Jezdci vytrvalosti se zúčastní CEI v Topolčiankách.
 
Světovou scénu ovládne vrchol seriálu Poháru národů v parkurovém skákání, které se odehraje v Barceloně.
 
Český kalendář nabídne mimo jiné další z kol Pony ligy, jež se bude konat v Trojanovicích. Finále Národního poháru ČJF ve skákání budou hostit Zduchovice. V Opavě se bude skákat a auto při tradičním Ford Cupu. 
 
Z jiného soudku pak je mistrovství České republiky, které se odehraje v Humpolci. O tituly budou bojovat chladnokrevní koně v kombinovaných soutěžích.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!
 
 
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE