reklama 11B

Jan Štětina vede ČSP po Velké ceně Ptýrova

Extraligový seriál Český skokový pohár má za sebou letos již sedm kvalifikačních kol. To poslední se jelo v sobotu 19. srpna na Ptýrově a opět zamíchalo výsledky průběžného bodování. Díky výhře v tomto kole se do čela žebříčku dostal Jan Štětina...
21.08.2017 13:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na úspěšné vlně se nyní drží právě Jan Štětina, který v posledních třech kolech vždy promluvil do jedné z nejvyšších příček. Poté, co si připsal 12 bodů ve Velké ceně Olomouce i Zduchovic, si na Ptýrově dojel pro plný počet patnácti bodů za výhru. Součet 52 bodů ho atakoval na první místo průběžného pořadí. Navíc má solidní náskok sedmi bodů na druhého Jiřího Skřivana, který v Ptýrově zapisoval druhý největší bodový příděl (12 bodů). Na třetí místo klesl Zdeněk Žíla, který má aktuálně 39 bodů a v posledním kole nebodoval.

V elitní čtveřici se dále drží Barbora Tomanová, která ztrácí na třetí pozici pouhý bod. Tato jezdkyně se místo ptýrovského kvalifikačního kola Českého skokového poháru účastnila mezinárodních závodů, a tak na mítinku chyběla. Těsně pod čarou je zatím pátý Aleš Opatrný s 35 body na kontě. Stále to však není nedohnatelná ztráta. Stejně tak v případě šestého Marka Kluse, který má na kontě 34 bodů.

Kompletní žebříček naleznete pod tímto odkazem ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE