reklama 11C

Čtvrteční dění na Ptýrově při ČSP s kvalifikacemi

Během čtvrtku 17. srpna se na Ptýrově uskutečnil druhý závodní den v rámci dalšího kola Českého skokového poháru. Tento den nabídl nejen kvalifikace Amateur Tour a Czech Junior Cupu, kde bylo možné sledovat tři oddělení, avšak skákalo se i do S**…
17.08.2017 21:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V rámci dalšího kvalifikačního kola Amateur Tour, kdy se nejlepší pětadvacítka probojuje do sobotního finále, se během čtvrtka nejlépe představila Petra Miki Civišová a koněm Sunshine 3. V uzavřené soutěži si poradila s parkur stupně ZL naprosto suverénně a zvítězila s náskokem téměř pěti vteřin. Druhá skončila Hana Dastychová s Fatimou 15 před Martinou Svobodovou s Casey. Z třiceti startujících dokončilo pouze deset dvojic bez trestných bodů.

Junioři soutěžili ve čtvrtek na styl a pro velký počet startujících se muselo pole rozdělit do tří skupin. Nejlepší známky získali Petr Dajbych s Merry Chrismas (8,9 bodů), Linda Portychová s koněm Pontevino GD (8,8 bodů) a Alžběta Vyštajnová se Sitting Billem (9,0 bodů).

O závěr dne se pak postarala soutěž stupně S**, která se jela na čas. Nikdo nestačil na výkon Martina Šoupala s koněm Taktica, byť o prvním a druhém místě rozhodovaly desetiny vteřiny. Těsně druhý skončil Marek Klus a Quincy 2. Naopak třetí Dominika Hrubešová a Chardone měli již odstup na druhé místo více jak šest vteřin.

Výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE