reklama 11B

Hvězdná sestava pro sedmé kolo GC v Cannes

ikonka

Seriál Global Champions se přesouvá ze St. Tropez po pobřeží Středozemního moře pouhých několik desítek kilometrů. Další již sedmé kolo se totiž odehraje v Cannes. Závodit se tam bude ve dnech 7. – 9. června a představí se opět světová špička.
06.06.2018 11:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Foto: GC / Stefano Grasso
 
Soukolí seriálu Global Champions se roztáčí čím dál rychleji. Poté, co byl „červený koberec“ srolován v St. Tropez, přesunou se parkurové hvězdy do další světoznámé destinace na Francouzské riviéře – do Cannes.
 
Do boje o body na žebříčku zasáhne dvojnásobná vítězka celé série LGCT Edwina Tops-Alexander (AUS), která je momentálně lídrem bodování jednotlivců. Na krk jí však dýchá Brit Ben Maher, který je druhý a spolu s ním se v Cannes představí jeho krajan Scott Brash, jenž byl ve vedení od začátku letošní série až po šesté kolo. 
 
Současná pětka na žebříčku GCT Belgičan Jos Verlooy má díky vyrovnaným výkonům našlápnuto k výborné pozici v rámci celé série. Talentovaný dvaadvacetiletý jezdec ke své formě říká: „Jsem opravdu potěšen, že jsem v TOP5 na žebříčku GCT. Sezona je ale dlouhá, vím, že musím podávat vyrovnané výkony a snažit se být co nejlepší. Ale pro mě jako jezdce kategorie U25 je to skvělá příležitost závodit na nejvyšší úrovni.“
 
Ve městě filmových hvězd se pojede také o účast v Super Grand Prix, jež se bude konat v prosinci v Praze. O postup budou usilovat velká jména jako Ludger Beerbaum (GER), Nicola Philippaerts (BEL), Olivier Philippaerts (BEL), Simon Delestre (FRA), Roger-Yves Bost (FRA), Maikel van der Vleuten (NED), Lorenzo de Luca (ITA), Harrie Smolders (NED), Peder Fredricson (SWE), Christian Ahlmann (GER), Pedro Veniss (BRA), John Whitaker (GBR) a Rolf-Göran Bengtsson (SWE). 
 

Více o GC najdete na webu ZDE

 
Zdroj: tisková zpráva GC



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE