reklama 11B

Pražské lvy čeká páté kolo Global Champions 2018

ikonka

Prestižní série parkurových závodů Global Champions 2018 pokračuje jen pár dní po skončení mítinku v Madridu dalším (již pátým) kolem. To se koná od 10. do 12. května v Hamburku. Tradičně při něm nemohou chybět reprezentanti družstva Prague Lions…
09.05.2018 17:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
O body do žebříčku Global Champions League budou v Hamburku bojovat Anna Kellnerová a její týmoví kolegové – Nizozemec Gerco Schröder a Němec Holger Wulschner. 
 
K prvnímu kolu soutěže družstev s překážkami do 160 centimetrů nastoupí vybrané dvojice jezdců ze všech devatenácti týmů ve čtvrtek 10. května od 14.45 hodin. Druhá část, rovněž na nejvyšší možné úrovni obtížnosti, je na programu v sobotu 12. května a startuje v 12.15 hodin. 
 
V průběžném hodnocení týmů vedou jezdci London Knights, kteří vyhráli v třetím závodě v Šanghaji a také při čtvrtém zastavení na okruhu v Madridu. V žebříčku tak získali výrazný náskok a na svém kontě mají 92 bodů. Druhý tým v pořadí Valkenswaard United na ně ztrácí 16 bodů, třetí jsou Berlin Eagles s 65 body. Pražští lvi jsou s odstupem pouhých 4 bodů čtvrtí. 
 
Nejlepších šestnáct celků čeká na konci sezony postup do Super Cupu Prague PlayOffs, při kterém se v soutěži zcela nového formátu rozhodne o vítězném týmu sezony 2018. Galashow světového parkuru Prague PlayOffs se uskuteční ve dnech 13. až 16. prosince v pražské O2 areně. 
 
Druhým z vrcholů tohoto jedinečného halového mítinku bude Super Grand Prix, jež je určená pro vítěze jednotlivých Velkých cen série Global Champions Tour. Prozatím známe jména čtyř kvalifikovaných jezdců. Jsou jimi Scott Brash (GBR), Edwina Tops-Alexander (AUS), Gregory Wathelet (BEL) a Ben Maher (GBR). Pátý jezdec k nim přibude v sobotu 12. května odpoledne, až bude známé pořadí Longines Global Champions Tour Grand Prix Hamburku. Její začátek je stanoven na 15.45 hodin. 
 
Veškeré podrobnosti o probíhajícím pátém kole Global Champions v Hamburku najdete na adrese www.gcglobalchampions.com, kde je možné také sledovat on-line přenos ze všech soutěží. Informace k připravované akci Prague PlayOffs jsou na stránkách s adresou www.pragueplayoffs.com.
 
Foto David Horváth / CET



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE