reklama 11A

Prague Lions zahájili v Šanghaji patnáctým místem

ikonka

V čínské Šanghaji probíhá v těchto dnech třetí mítink parkurové série Global Champions. V pátečním úvodu týmové soutěže členové celku Prague Lions obsadili 15. místo, ale první desítka je stále na dosah. Další tři družstva mají shodný výsledek…
20.04.2018 12:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Pouze dva týmy dokázaly v pátečním pakuru s výškou překážek do 160 centimetrů udržet nulu na bodovém kontě. Dokázali to jezdci v barvách London Khnights a Berlin Eagles. Následujících šest družstev zaznamenalo po jedné chybě, přičemž dvě z nich si navíc připsala drobnou penalizaci za překročení času. 

Čtyři týmy mají po dvou chybách a pět inkasovalo trestné body za tři shození. Mezi nimi jsou i Pražští lvi, které reprezentovali Anna Kellnerová s 12letým hřebcem Giljandrem van den Bosrand a Niels Bruynseels v sedle 9letého valacha Jokera vd Vlasbloemhoeve. Česká dvojice obdržela 8 trestných bodů za dvě shození a 4 body za jednu chybu přidal belgický člen týmu. Po sečtení času obou dvojic se Prague Lions zařadili na 15. řádek průběžné výsledkové listiny. Po páteční soutěží každopádně není vůbec nic ztraceno, neboť od umístění mezi TOP10 je dělí pouhá jedna chyba. 

Anna Kellnerová i Niels Bruynseels ještě před ligovou soutěží absolvovali dvoufázový parkur s výškami překážek 145/150 centimetrů a v něm se jim velmi dařilo. Jak Niels Bruynseels s 12letou klisnou Cas de Liberte, tak Anna Kellnerová na stejně starém valachovi Balguerovi překonali první i druhou fázi bez trestných bodů a časy 28,78, resp. 29,10 sekundy je zařadily na 19. a 20. místo mezi pěti desítkami účastníků. 

Sobotní program sice v Šanghaji není posledním soutěžním dnem, ale bude vrcholem pro Global Champions League, která začíná již v 6.15 hodin středoevropského letního času. Za Prague Lions tentokrát nastoupí druhý z českých jezdců Aleš Opatrný, který bude sedlat 13letého valacha VDL Fakira. Niels Bruynseels si bere pro změnu zkušenou klisnu Cas de Liberte. Další podrobnosti najdete na adrese www.gcglobalchampions.com.
 

Foto David Horváth / CET




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE