reklama 11D

Hruška a Humplíková vítězní při CSN Michalowice

ikonka

V polských Michalowicích se národních skokových závodů CSN účastní poměrně početná česká ekipa. O úvodní den se postaral pátek 8. června, který se Čechům vydařil. Na první místo totiž dosáhli dva čeští jezdci Jiří Hruška a Vladislava Humplíková…
09.06.2018 11:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Jiří Hruška startoval v nejtěžší soutěži pátečního dne hned se dvěma koňmi. Na parkuru 140 centimetrů vysokém při velké rundě předvedl suverénní výkony a dojel si zaslouženě pro první a druhou příčku konečného pořadí.

Na vítězství dosáhl v sedle klisny Acoradia MX-I2M, když dokončil soutěž hodnocenou na čas za 61,62 vteřiny. V případě druhé příčky s klisnou Orida-M pak absolvoval trasu parkuru o zhruba sedm vteřin pomaleji. Přesto měl odstup od třetí pozice téměř jednovteřinový.

Druhou výhru přidala česká jezdkyně Vladislava Humplíková. Ta sedlala v parkuru střední rundy klisnu Buena Utopia. Jednalo se o parkur 130 centimetrů vysoký, který se jel jako dvoufázové skákání. Česká dvojice dokončila druhou fázi ve skvělém čase 26,22 vteřiny, což znamenalo více jak vteřinový náskok na druhého umístěného.

Na dekorování se dostal ještě na pěkné třetí pozici Jan Zwinger. Tento český jezdec se představil v sedle koně Corbin.

V Malé rundě na parkuru 120 centimetrů vysokém se do elitní desítky dostala Diana Hrušková, když s koněm Spellbound obsadila po bezchybné jízdě osmou pozici.

Na třetí vítězství tento den dosáhl ještě jednou Jiří Hruška, a to v sedle mladého pětiletého koně Reiky. Tato soutěž byla hodnocena na styl a česká dvojice si po bezchybném výkonu zasloužila vysokou známku 8,3 bodů. To jim zajistilo s přehledem na vítězství.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE