reklama 11A

Jiří Hruška vítězem Grand Prix CSI Babolna

ikonka

Skvělý výkon má za sebou český reprezentant Jiří Hruška. Na výbornou totiž završil své předešlé vydařené starty, když zvítězil v neděli 3. června v nejtěžší zkoušce mezinárodních závodů CSI2* Babolna. V Grand Prix sedlal klisnu Oridu-M…
03.06.2018 17:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Český jezdec Jiří Hruška podával velice dobré výkony i předešlé dny, na vítězství si však počkal do té nejdůležitější soutěže. Nedělní Grand Prix se jela na parkuru 145 centimetrů vysokém a započítávala se také do Longines žebříčku.

Jiří Hruška s Oridou-M absolvoval základní kolo bezchybně a v rozeskakování pak předvedl nejlepší jízdu. Nejen, že zopakoval bezchybný výkon, dokončil i ve skvělém čase. Do cíle se dostal za 33,32 vteřiny a zaslouženě se radoval z vítězství. Na druhé místo měl náskok necelou půl vteřinu.

Tato soutěž byla pro české reprezentanty obecně úspěšná. Na startu se objevily tři české dvojice a dvě se dostaly i do rozeskakování. Tou druhou byla Lucie Strnadlová a Fall River Blue. Bezchybná jízda v rozeskakování v čase 34,35 vteřiny zařadila tuto českou jezdkyni na konečné čtvrté místo.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE