reklama 11A

Humplíková mistryní ČR 2016 mezi ženami

Napínavý scénář měla soutěž žen. V Martinicích do třetího kola v neděli 17. července nastoupilo sedm bezchybných po dvou kolech. Nakonec se rozeskakovala trojice s jednou chybou, a pro zlato si dojela Vladislava Humplíková a Buena Utopia…
17.07.2016 15:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na stejném parkuru, jaký měli mladí jezdci, se totiž mnohokrát chybovalo a nikdoelitní sedmičky nepřidal napotřetí čisté konto. Jedinou bezchybnou dvojicí bylaneděli Iva Holíková a Luana-T, které byly díky tomuto skvělému výkonu ve hře o medaili. SpolečněBarborou Tomanovou (Scarface) a Vladislavou Humplíkovou (Buena Utopia) se rozeskakovaly o medaile.

Vladislava Humplíková startovala v rozeskakování jako poslední a věděla, že stačí dokončit bezchybně, aby získala zlato. Přesto myslela na čas, což se jí vyplatilo. Po chybě na posledním skoku došlo právě na čas, který měla lepší než Iva Holíková, a radovala se tak ze zlata. Iva Holíková dosáhla na stříbro a Barbora Tomanová obsadila po dvou shozeních v rozeskakování bronzovou pozici.

S parkurem mělo mnoho dvojic problémy a třetí kolo velmi zamíchalo pořadím. Mezi těmi, kterým se bohužel nedělní jízda nepodařila, byla i obhájkyně zlata Michaela Refková a Casidi.

Závody můžete sledovat online, a to ZDE. Na stránky pořadatele se dostanete TADY a nechybí ani záznam závodů, viz níže. 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }