reklama 11A

Česká hymna hrála při CSI Bábolna také v pátek

ikonka

Druhé české vítězství při mezinárodních skokových závodech CSI2* Bábolna zajistila v pátek 1. června Jana Táboříková. V sedle poničky Kara dokončila bezchybně a nejrychleji úvodní soutěž druhého závodního dne, což byl parkur 110 centimetrů vysoký…
02.06.2018 09:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Česká mladá jezdkyně Jana Taboříková v sedle poničky Kara zajela parkur VIP Tour při CSI2* bezchybně a ve výborném čase. Do cíle se totiž dostala za 50,52 vteřiny, což se nikomu ze soupeřů nepodařilo napodobit. Česká jezdkyně se tak zasloužila o vítězství a v areálu tak podruhé zněla česká hymna.

V nejvyšší soutěži pátečního dne předvedl nejlepší český výkon opět Jiří Hruška. S klisnou Orida-M si po bezchybném parkuru dojel pro šesté místo konečného pořadí.

Úspěšný den má za sebou i čtvrteční vítězka Lucie Strnadlová. Tato jezdkyně si nejprve připsala desátou příčku ve Small Tour na parkuru 120 centimetrů vysokém, a to s koněm Caprini. Dvojice dokončila připravenou trasu parkuru bezchybně a v poměrně rychlém čase.

Tato česká jezdkyně si pak dojela ještě pro čtvrté místo, a to v soutěži U25. Na parkuru 130 centimetrů vysokém sedlala klisnu Carina 6.

V elitní pětici skončila během pátku také Anna Kostková, a to s koněm Coco Chico. Česká zástupkyně startovala v soutěži Small Junior Tour, kde na jezdce čekal parkur 125 centimetrů vysoký. Anna Kostková si za svůj výkon dojela pro čtvrtou příčku ve výsledkové listině.  Zároveň skončila ještě v sedle koně Tunika II na osmé pozici.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE