reklama 11A

Češi na předních místech při CSN v Michalowicích

Skvělé výkony předváděla početná ekipa českých jezdců na národních skokových závodech v polských Michalowicích. Ve dnech 2. – 4. června dosáhli naši reprezentanti několikrát nejen na některé z předních umístění, nýbrž často dokázali zvítězit…
05.06.2017 11:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Nedělní vyvrcholení závodů přineslo vítězství ve finále střední rundy (135 cm) pro úřadující mistryni mezi ženami Vladislavu Humplíkovou. Ta s koněm Buena Utopia dokončila bezchybně základní kolo i rozeskakování, a to ve velmi dobrém čase. Na další jezdce totiž měla náskok více jak jedné vteřiny. Do elitní pětky se dostala ještě Zuzana Brátová se Sandinem a Nina Kaločová s Duo Penotti.

Češi se v neděli neztratili ani v Grand Prix, což byl parkur s výškou překážek 145 centimetrů. Do rozeskakování postoupily hned tři české dvojice. Nejlépe se nakonec umístil Jiří Hruška s klisnou Acoradia MX I2M, když skončili čtvrtí.

Během úvodního pátečního dne se z vítězství v malé rundě mohla radovat Nina Kaločová a Evita 13. Jednalo se o soutěž hodnocenou na čas. Tentýž den se ve střední rundě (130 cm) umístil na první i druhé příčce Marek Hentšel, a to s koňmi Pandrhola a Sauron. Elitní trio pak doplnila další česká dvojice, a to Lucie Strnadlová a Fall River Blue. Tato jezdkyně zároveň v pátek zvítězila ve velké rundě, a to s Carinou. Druhý byl na parkuru 140 centimetrů vysokém Jiří Hruška a Orida M.

V sobotu pak na jedno české vítězství dosáhl Martin Hruška s koněm Salou Z, a to ve střední rundě. V této soutěži tak po tři dny pokaždé zvítězila některá z českých dvojic.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE