reklama 11A

České vítězství při čtvrtečním CSI Babolna

ikonka

Česká ekipa se během čtvrtečního dne 31. května poprvé představila při mezinárodních skokových závodech CSI Babolna v Maďarsku. O českou hymnu se postarala Lucie Strnadlová s klisnou Carina 6, když nenašla přemožitele v soutěži U25…
01.06.2018 08:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Nejlepší český výkon si během čtvrtka připsala na konto Lucie Strnadlová. S klisnou Carina 6 si totiž výborně vedla v soutěži pro jezdce do 25 let. Na parkuru 130 centimetrů vysokém předvedla bezchybnou a navíc nejrychlejší jízdu. Zaslouženě se tak radovala z první pozice.

O závěr čtvrtečního dne se postarala Big Tour. Z početné české ekipy se na startu nejvyšší čtvrteční soutěže ukázaly celkem tři dvojice. Na parkuru 140 centimetrů vysokém se výborně vedlo Jiřímu Hruškovi. S klisnou Orida-M dokončil bezchybně, navíc ve velmi dobrém čase. Díky němu si dojel pro pěkné páté místo výsledkové listiny.

Do elitní desítky se probojovala ještě Lucie Strnadlová, a to po bezchybném výkonu s Fall River Blue. Dosažený čas stačil této české jezdkyni na osmou pozici.

Mezi juniory při Small Tour se dařilo Anně Koskové, která s Coco Chico S zajela druhý nejlepší parkur. Na jezdce této soutěže čekal parkur s výškou překážek 120 centimetrů. Další české dvojice si pak na konto připsaly již nějaké trestné body za shození překážky.

V juniorské velké túře jsem sice české zastoupení neměli, avšak areálem hrála slovenská hymna. Zasloužil se o ni David Horvath s koněm Largo van de Molenho.  

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE