reklama 11A

Klusovo dělené vítězství v Grand Prix Ebreichsdorf

ikonka

Úspěšné závody zakončil Marek Klus v nedělní Grand Prix, která se při národních skokových závodech CSN v rakouském Ebreichsdorfu jela během neděle 1. dubna. Hned čtyři české dvojice se dostaly do rozeskakování, dělené první místo získal Marek Klus…
01.04.2018 15:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nedělní Grand Prix se jela na parkuru 140 centimetrů vysokém a otevřena byla pouze pro kvalifikované dvojice. České ekipě se však dařilo předešlé dny, a tak jsme měli na startu mnoho českých zástupců.

Celkem jedenáct jezdců si poradilo se základním kolem bezchybně, z toho hned tři reprezentovali Českou republiku. Marek Klus se navíc dostal do rozeskakování s oběma svými koňmi. S Crado von Wichenstein nechyboval, čas mu však stačil na konečnou šestou pozici. Skvělou jízdu však podal s Al Camberem. Nejen, že dokončil bezchybně, ale vyrovnal i čas do té doby vedoucí Němky Teresy Jurk. Oba účastníci se tak podělili o první místo.

Výborně se se základním kolem i rozeskakováním poradil také Jiří Hruška, který s Oridou M dosáhl na pěknou čtvrtou příčku. V rozeskakování nechyběla ani Lucie Strnadlová, která s Fall River Blue VDL dokončila po jedné chybě na deváté pozici.

Češi si však připsali úspěchy i v předešlých soutěžích. Úvodní nedělní parkur s výškou překážek 135 centimetrů zajela nejlépe Vladislava Humplíková, která se tak s klisnou Buena Utopia radovala z první pozice. Druhou příčku pro sebe získal Marek Klus a koněm Sabelius, do elitní pětice se vešli ještě čtvrtý Zdeněk Žíla s koněm Vanilla a pátý Marek Hentšel společně s koněm Sauron.

Další nedělní výhru pro Českou republiku pak zajistila na parkuru 120 centimetrů vysokém Natálie Kovářová a Quinara.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE