reklama 11B

Emma de Moussac úspěšná na závodech CSI v Moorsele

Sestry Emma a Charlotte de Moussac se během předposledního zářijového víkendu zúčastnily mezinárodních parkurových závodů CSI v Moorsele v Belgii. Dařilo se zejména Emmě, která si připsala několik předních příček včetně vítězství v CSIYH.
25.09.2017 13:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

V Morselle se ve dnech 22. – 24. září konaly mezinárodní parkurové závody CSI1, CSI2* a CSIYH, kterých se účastnily také české jezdkyně Emma de Moussac a Charlotte de Moussac.
 
Po pátečních úspěších, o kterých jsme informovali, se Češkám dařilo i o den později. Emma de Moussac vyhrála s šestiletou klisnou Gradetty parkur pro mladé koně v rámci CSIYH. Vítězství vybojovala v rozeskakování, které dokončila bezchybně a v nejlepším čase. 
 
Další výborný výsledek si připsala ve stočtyřicítce na čas, v níž dojela po bezchybném výkonu v sedle Copie na 4. místě. S Bellou Brown chybovala jednou stejně jako její sestra Charlotte s Julesem Vernem. 
 
V neděli dokončila Charlotte s Julesem Vernem parkur s překážkami do 140 cm s 8 trestnými body. Emmu de Moussac čekala Velká cena s překážkami do 145 cm. Pořadatel však na svém webu z této soutěže dosud nezveřejnil výsledky. Web CSI Moorsele je TADY.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE