reklama 11D

Sobotní výkony Emy de Moussac v Knokke

Česká reprezentantka Emma Augier de Moussac nechyběla na startu několika soutěží na CSI Knokke ani během soboty 15. července. Nejlepší výkon podala s klisnou Bella Brown, a to v nejtěžší soutěži toho dne. O rozeskakování je připravil bod za čas…
15.07.2017 21:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Emma Augier de Moussac sedlala klisnu Bella Brown v závěrečné sobotní soutěži, což byla Grand Prix s výškou překážek 155 centimetrů. Tento náročný kurz zvládla česká dvojice bez chyb na překážkách, bohužel se však pomalejší jízdou vyřadila z boje o příčky nejvyšší. Na konto si totiž připsala jeden trestný bod za čas, který jim zavřel cestu do rozeskakování.

Na dekorovanou příčku dosáhla tato česká jezdkyně v soutěži 145 centimetrů vysoké, kde sedlala koně Domino van de Valhoeve. Jednalo se o Ladies Cup při CSI3*. Česká dvojice sice pro jednu chybu do rozeskakování nepostoupila, velmi rychlá jízda jim však vynesla dvanáctou dekorovanou pozici.

Emma Augier de Moussac nechyběla ani ve finále pro mladé koně. S Brighton Bay však tentokrát přední místa neobsadila a na tomto parkuru si připsala 9 trestných bodů. To je zařadilo do třetí desítky ve výsledkové listině.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE