reklama 11B

Stephex Masters v Bruselu uzavřela Grand Prix

Velkou cenou s překážkami do 160 cm skončily pětihvězdové parkurové závody Stephex Masters, které se konaly ve dnech 30. srpna až 3. září v Bruselu. Jejím vítězem se stal Niels Bruynseels. Česká jezdkyně Emma de Moussac nastoupila do GP CSI3*.
03.09.2017 18:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Niels Bruynseels a Gancia de Muze na snímku z GCT. Foto: Stefano Grasso

Jeden z prestižních pětihvězdových mítinků Stephex Masters Brusel skončil v neděli 3. září soutěží Grand Prix do 160 cm. Do rozeskakování se po bezchybné základní jízdě dostalo devět dvojic. Nejlépe si vedl domácí Niels Bruynseels v sedle koně Gancia de Muze, který dojle i v rozhodující části čistě a v nejlepším čase 35,36.
 
O osm desetin pomaleji dokončil rozeskakování rovněž bezchybný Francouz Simon Delestre na Hermes Ryan a dojel druhý. Třetí místo obsadil Leopold van Asten (NED) s VDL Groep Beauty. Nizozemec byl vyhlášen nejúspěšnějším jezdcem CSI5* po součtu výsledků ze všech soutěžních dní.
 
V CSI3* startovala česká jezdkyně Emma de Moussac. V neděli absolvovala Grand Prix do 150 cm. V sedle klisny Kanonja dovezla 9 trestných bodů, což stačilo na 33. místo. Soutěž vyhrála kanadská dvojice Tiffany Foster a Brighton.
 

Výsledky jsou k prohlédnutí ZDE




Štítky: CSIBruselskoky
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE