reklama 11B

Emma de Moussac pokračuje v účasti na CSI Brusel

V Bruselu se ve dnech 30. srpna až 3. září odehrávají mezinárodní skokové závody v několika kategoriích. V CSI3* se prezentuje také česká reprezentantka Emma de Moussac, která v sobotu startovala pouze jednou, a to ve stopětačtyřicítce s finále.
03.09.2017 10:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Emma de Moussac závodí v Bruselu. Ilustrační foto: Kateřina Návojová

Emma de Moussac nastoupila v sobotu 3. září v Bruselu pouze do jedné soutěže. Představila se v CSI3* na parkuru s překážkami do 145 cm. Soutěž se jela s finále pro desítku nejlepších dvojic, do níž se česká jezdkyně v sedle Belly Brown neprobojovala. Dokončila s 10 trestnými body.
 
Finálové výsledky rozhodovaly o pořadí bez ohledu na výsledek ze základního kola. Vítězem se stal britský jezdec Guy Williams na Rouge de Revel, který sice v první jízdě jednou chyboval, ale rozhodující část zvládl čistě a nejrychleji.
 
Večer nabídl jedinou soutěž dne v kategorii 5*. Šlo také o soutěž s finále, jejíž překážky dosahovaly výšky 150 cm. Vyhrál jí nizozemský jezdec Leopold van Asten s VDL Groep Miss Untouchable. Druhou příčku obsadil John Whitaker (GBR) s Argentem, třetí dojel Daniel Deusser (GER) na Cornetovi 39.
 

Výsledky z Bruselu jsou TADY




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE