reklama 11C

Dva Češi na ME Göteborg po dvou kolech v top 40

Během čtvrtečního dne 24. srpna se na mistrovství Evropy v Göteborgu konalo druhé kolo. Skvěle se v něm představil Ondřej Zvára i Emma Augier de Moussac. Oba čeští reprezentanti totiž dokončili pouze s jedním shozením. Tým je aktuálně dvanáctý…
24.08.2017 20:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto Tomáš Holcbecher

Nejlepší české umístění si po dvou kolech na tomto evropském šampionátu drží Ondřej Zvára, kterému s koněm Cento Lano patří aktuálně 32. příčka. Během čtvrtka si na konto připsal pouze 4 trestné body za jedno shození. Jen o dvě pozice níže je pak Emma Augier de Moussac. Ta s klisnou Diva inkasovala během druhého kola 5 trestných bodů.

Zuzana Zelinková s Caleri II stejně jako Kamil Papoušek a Centisimo tentokrát obdrželi v náročném parkuru 10 trestných bodů. České družstvo si po středečním kole polepšilo a aktuálně si drží pěkné dvanácté místo.

V týmové soutěži si čisté konto ve čtvrtek připsali pouze Belgičani, kterým to pomohlo k aktuálně třetí pozici. V čele jsou Švédi, kteří si ke středečním 7,21 trestných bodů připsali pouhý jeden bod. Naopak na druhou pozici se dostali středeční lídři Švýcaři, kteří mají aktuálně 11,15 trestných bodů. Třetí jsou společně s Belgičany také Irové.

Mezi jednotlivci se na prvních třech místech nic nezměnilo. Vede stále Peder Fredricson, který s koněm H&M All In dokončil bezchybně a na kontě má tak 0 trestných bodů. Bez chyby dojeli také druhý Marcus Ehning s Pret A Tout stejně jako Luciana Diniz a Fit For Fun 13. Ve čtvrtek se podařilo celkem sedmnácti jezdcům dokončit bez trestných bodů.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE