reklama 11C

Emmě de Moussac se daří na CSI Moorsele

Emma a Charlotte de Moussac startují na belgických mezinárodních závodech CSI Moorsele. V pátek 22. září se Emma postavila v sedle svých dvou koní na start soutěže s výškou překážek 145 cm a spolu s Dominem Van de Valhoeve skončila sedmá…
22.09.2017 20:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Bezmála čtyřicet koní čítala startovní listiny páteční soutěže započítávané do žebříčku Longines. Českou republiku zde reprezentovala hned v sedle dvou koní Emma Augier de Moussac. Naší jezdkyni se více dařilo v sedle Domina Van de Valhoeve, spolu s kterým se po čistém základním kole probojovala do rozeskakování. Smolná chyba připravila českou dvojici o konečné stříbro a musela se tak spokojit se sedmou příčkou. V sedle Belly Brown české reprezentantce zabránily v postupu do rozeskakování dva trestné body.

Emma odstartovala také ve dvoufázové soutěži pro pěti- a šestileté koně, a to v sedle Gradetty. Čisté výsledky v obou fázích spolu s nejlepším časem znamenali vítězství pro českou vlajku.

Podobný osud potkal obě sestry na parkuru vysokém 135 cm při CSI2*. Emma zde totiž v sedle koně Copia inkasovala v druhé fázi čtyři trestné body a stejným výsledkem se musela spokojit i Charlotte spolu s Jules Verne DB.

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE