reklama 11A

Dvanácté místo v GCT v Šanghaji pro Bruynseelse

ikonka

Celkem 32 dvojice se kvalifikovalo do Grand Prix při Global Champions Tour během sobotního dne 21. dubna v Šanghaji. Do rozeskakování postoupilo celkem 12 dvojic, včetně Nielse Bruynseelse. Na vítězství nakonec dostáhl Gregory Wathelet…
21.04.2018 12:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Na startu sobotní Grand Prix při Global Champions Tour jsme měli dva členy týmu Prague Lions. Aleš Opatrný s VDL Fakirem po jedné chybě v první polovině parkuru bohužel do rozeskakování nepostoupil, s rychlým časem si však nakonec zajistil 16. pozici ve výsledkové listině.

Do rozeskakování se kvalifikovalo celkem dvanáct bezchybných jezdců ze základního kola, a to včetně Nielse Bruynseelse, který v týmové soutěži startuje za Prague Lions. Tento Belgičan s koněm Cas de Liberte předvedl velice vydařenou jízdu v základním kole, v rozeskakování se mu však již tolik nedařilo. To nakonec nedokončil a dojel si pro dvanáctou příčku ve výsledkové listině.

Vítězství získal jiný belgický zástupce, a to Gregory Wathlelet. S koněm Coree zajel trasu rozeskakování bezchybně a v čase 37,91 vteřiny. Jednalo se o zároveň jediného jezdce, který pokořil hranici 38 vteřin. Za ním se na druhé místo dostal Ben Maher a Explosion W před třetím Danielem Deusserem s koněm Tobago Z.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Foto: David Horváth/CET




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE