reklama 11B

Sobotní bezchybné výkony Prague Lions v Šanghaji

ikonka

Sobotní dopoledne 21. dubna bylo v Šanghaji při Global Champions League ve znamení druhého kola týmové soutěže. Tentokrát za Prague Lions nastoupili na start Niels Bruynseels a Aleš Opatrný. Oba dokončili bezchybně a tým skončil na deváté pozici…
21.04.2018 10:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Letos poprvé se na start za Prague Lions postavil také Aleš Opatrný, kterému se s VDL Fakirem na dařilo. V sobotní soutěži Global Champions League nechyboval a připsal na týmové konto nula trestných bodů. Totéž se následně povedlo Nielsi Bruynseelsovi, který pro sobotní den sedlal v této soutěži koně Cas de Liberte.

Tým Prague Lions tak měl na kontě po dvou kolech celkem 12 trestných bodů, což nakonec stačilo na deváté místo konečného pořadí. Vítězem tohoto šanghajského kola se stali členové týmu London Knights, respektive Emily Moffitt a Ben Maher.

Za jednotlivce nastoupila do této soutěže také Anna Kellnerová, která s Giljandrem van den Bosrand absolvovala trasu parkuru s 9 trestnými body.

Během sobotního odpoledne čeká na jezdce Grand Prix při Global Champions Tour. Na startu uvidíme celkem 32 jezdců. Mezi nimi nebude chybět Aleš Opatrný s VDL Fakirem a Niels Bruynseels s Cas de Liberte.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE. Stránky pořadatele jsou dostupné TADY.

Foto: David Horváth/CET




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE