reklama 11C

Koně dorazili do Šanghaje na další kolo GC 2018

ikonka

Již třetí kolo parkurové série Global Champions 2018, která vyvrcholí v polovině prosince v pražské O2 areně, se uskuteční od pátku 20. do neděle 22. dubna v čínské Šanghaji. Koně, vč. tří českých, dorazili na místo v pondělí nad ránem tamního času…
16.04.2018 11:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Cesta do Šanghaje byla dlouhá, ale všichni koně ji zvládli dobře. Nakládání začalo na Liège Airport v belgickém Lutychu již v sobotu 21.30 hodin. Samotný let, vč. dvouhodinového mezipřistání v Dubaji, trval 16 hodin a do dějiště závodů Global Champions v Šanghaji se dostali koně v pondělí kolem páté hodiny ranní, což je zhruba v neděli ve 23.00 hodin SELČ. 

Z České republiky cestovali tři koně Anny Kellnerové a Aleše Opatrného, jimiž jsou Balguero, Giljandro Van Den Bosrand a VDL Fakir. Třetím členem týmu Prague Lions v Šanghaji bude Belgičan Niels Bruynseels, jenž bude sedlat koně Joker VD Vlasbloemhoeve a Cas De Liberte. 

První kolo týmové soutěže Global Champions League je na programu v pátek, druhé pak v sobotu, kdy se uskuteční také Grand Prix jednotlivců v rámci Longines Global Champions Tour. Veškeré podrobnosti najdete na adrese www.gcglobalchampions.com.

Foto Kateřina Krpelová
 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE