reklama 11A

Druhá skoková soutěž WEG výrazně zamíchala pořadím

ikonka

Ve čtvrtek 20. září se při Světových jezdeckých hrách v Tryonu jela druhá parkurová soutěž. Vzhledem k nepatrným bodovým rozdílům po zahajovacím honebním skákání, zamíchal čtvrtek výrazně pořadím. V čele je Lorenzo de Luca.
21.09.2018 09:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Člen Prague Lions Peder Fredricson (SWE) je po druhé skokové soutěži na WEG třetí. Foto: FEI / Martin Dokoupil
 
Italský jezdec Lorenzo de Luca se po druhé skokové soutěži při WEG dostal do vedení průběžného pořadí. Z prvního kola, v němž byl devátý, pokračoval s 1,19 trestného bodu a v druhé jízdě v sedle klisny Irenice Horta nechyboval. Celkově má tedy 1,19 trestného bodu.
 
Na druhé místo se posunul domácí jezdec McLain Ward na Clintě. Ten měl 1,08 trestného bodu a napodruhé přidal jeden bod za překročení času. Třetí příčku drží člen Prague Lions Peder Fredricson (SWE). Po úvodní soutěži byl s Christianem K s 2,16 trestného bodu osmnáctý, ale v druhém parkuru nechyboval, což ho katapultovalo na nejvyšší příčky.
 
Česká jezdkyně Emma de Moussac se s Divou dostala o bezmála padesát pozic výše. Po první soutěži byla stá, nyní je na 56. příčce, protože v druhé soutěži dovezla jen pět trestných bodů. Celkově má 15,19 trestných bodů. Ondřej Zvára v sedle Quimera M vzdal. Velmi dobře si vede slovenský reprezentant Bronislav Chudyba se Zaprií, který je s 12,20 trestných bodů dvaačtyřicátý. 
 
V týmovém hodnocení se v čele udrželi Švýcaři, na druhé místo se posunuli domácí jezdci USA a třetí jsou průběžně Němci. 
 

Výsledky najdete v tomto odkazu




Štítky: WEGTryonskoky
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE