reklama 11D

Klimke vede soutěž všestrannosti na WEG 2018

ikonka

V sobotu 15. září čekal na jezdce startující ve všestrannosti při Světových jezdeckých hrách v Tryonu náročný kros. Ten poměrně významně zamíchal pořadím jak v jednotlivcích, tak především v družstvech. Na čele je nyní Ingrid Klimke a Britové…
16.09.2018 08:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Německá reprezentantka Ingrid Klimke vstupovala do sobotní terénní jízdy z druhé pozice. Se SAP Hale Bobem OLD však dokončila náročný kros bez chyb a v čase. Nepřipsala si tak na konto žádný trestný bod. To však nebyl případ její krajanky a po drezuře vedoucí jezdkyně Julie Krajewski, která inkasovala trestné body za jedno zaváhání i překročený čas.

S 23,3 trestnými body tak vede po sobotním krosu soutěž jednotlivců Ingrid Klimke. Na druhé místo se posunula britská dvojice Rosalind Canter a Allstar B, která má 24,6 trestných bodů. Do elitní trojice dále patří Sarah Ennis s Horseware Stellor Rebound, kteří reprezentují Irsko.

Německým dvojicím se v krosu vyjma průběžně vedoucí Klimke příliš nedařilo, což mělo za následek i propad v soutěži družstev. Z první pozice se totiž německý celek posunul až na průběžné šesté místo. Do čela se dostali Britové, kteří mají na kontě 80,8 trestných bodů. Druzí jsou zatím Irové (89,0 trestných bodů) před třetími Francouzi (91,8 trestných bodů).

O konečném výsledku rozhodne parkur, který byl přesunut na pondělní den.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto: FEI/Martin Dokoupil a FEI/Christophe Tanire




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE