reklama 11C

Ve vedení skokové soutěže na WEG jsou Švýcaři

ikonka

Ve středu 19. září se v Tryonu odehrálo zahajovací skákání v rámci WEG. Do čela týmové soutěže se dostali jezdci Švýcarska. Skvělým výkonem je podpořil Steve Guerdat, který s Biancou předvedl nejlepší jízdu ze všech a vede pořadí jednotlivců.
20.09.2018 09:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Steve Guerdat zajel zahajovací parkur nejlépe z více než 120 účastníků Foto: FEI / Martin Dokoupil
 
Parkurem do 155 cm začaly Světové jezdecké hry pro více než 120 skokových jezdců. Nejlépe si s ním poradil vítěz olympijských her z roku 2012 Steve Guerdat ze Švýcarska. Ten překonal honební soutěž s klisnou Biancou bez shození v čase 76,33 sekundy. Druhé místo obsadil Brazilec Pedro Veniss s Quabri de l´isle. Ten byl o tři desetiny pomalejší. Třetí je po první soutěži Australan Rowan Willis s Blue Movie. 
 
Po přepočtu výsledků ze zahajovacího skákání do trestných bodů je sedm jezdců, kteří mají méně než jeden trestný bod. V týmovém hodnocení jsou v čele Švýcaři, na druhé příčce jsou jezdci z Nizozemí a třetí jsou Brazilci.
 
Čeští jezdci jsou v druhé stovce výsledkové listiny. Respektive Emma de Moussac s Divou je po jedné chybě na parkuru stá s 10,19 trestných bodů. Ondřej Zvára s Quimerem chyboval dvakrát a po přepočtu výsledku je na pozici 112. Na svém kontě má 13,80 trestného bodu. 
 

Výsledky najdete ZDE




Štítky: WEGskokyTryon
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE