reklama 11B

Čtvrteční skokový Tryon v podání Čechů

ikonka

Během čtvrtečního dne 20. září se dva čeští reprezentanti Ondřej Zvára a Emma Augier de Moussac představili podruhé při Světových jezdeckých hrách v Tryonu. Více se dařilo Emmě Augier de Moussac, která má za sebou opravdu vydařenou jízdu…
20.09.2018 21:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Česká reprezentantka Emma Augier de Moussac sedlala klisnu Divu a do druhého svého parkuru vstupovala se zatížením 10,19 trestných bodů. Ve čtvrtek se jí dařilo více a předvedla se velice dobře. Na parkuru inkasovala 5 trestných bodů, přičemž chyba přišla pouze na vodním příkopu, který jen těsně nedoskočila. Česká zástupkyně se tak právem po dokončení své jízdy v cíli velice radovala.

Po dvou dnech má Emma Augier de Moussac s klisnou Divou na kontě 15,19 trestných bodů, neboť k jedné chybě se připočetl ještě jeden bod za čas. Pro českou dvojici to zajisté bude znamenat zlepšení ve výsledkové listině.

Druhému českému jezdci Ondřeji Zvárovi se naopak s Quimerem M nedařilo dle představ a jezdec se nakonec rozhodl nedojet až do cíle a v průběhu jízdy vzdal.

O průběžném lídru po dvou jízdách mezi jednotlivci a také o pořadí družstev vás budeme informovat, jakmile se dojede celá soutěž. Vzhledem k časovému posunu se v Tryonu závodí do noci.

 

Startovní a výsledkové listiny jsou dostupné ZDE.

Foto: Tomáš Holbecher




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE