reklama 11D

Soutěž všestrannosti WEG v Tryonu ovládli Britové

ikonka

V pondělí 17. září vyvrcholila při Světových jezdeckých hrách v Tryonu soutěž ve všestrannosti. Chyba na parkuru stála zlato německou jezdkyni Ingrid Klimke, která po terénních jízdách vedla. Nakonec obě zlaté medaile poputují do Velké Británie.
18.09.2018 10:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Foto: FEI / Lizz Gregg
 
Ingrid Klimke v sedle SAP Hale Bob OLD vedla po krosu průběžné pořadí soutěže všestrannosti při WEG v Tryonu. Jenže v parkuru jednou chybovala, což jí nakonec odsunulo na třetí místo. Zlato vybojovala britská dvojice Rosalind Canter a Allstar B, která po třech částech soutěže měla 24,6 trestných bodů. Druhé místo obsadil Ir Padraig McCarthy s koněm Mr Chunky s 27,2 trestnými body. Klimke přitom měla jen o jednu desetinu trestného bodu více než McCarthy. 
 
V hodnocení týmů udrželi vedení Britové. V součtu měli pouze 88,8 trestného bodu. Nezapočítával se výsledek Gemmy Tattersall s Arctic Soul. Ostatními členy družstva byli vedle celkové vítězky Rosalind Canter ještě Piggy French s Quarrycrest Echo a Tom McEwen s valachem Toledo de Kerser.
 
Pro stříbro si dojeli Irové ve složení Sam Watson (Horseware Ardagh Highlight), Cathal Daniels (Rioghan Rua), Padraig McCarthy (Mr Chunky) a Sarah Ennis (Horseware Stellor Rebound). Bronz brali Francouzi, za něž startovali Donatien Schauly Adj (Pivoine des Touches), Maxime Livio (Opium de Verrieres), Thibaut Vallette Lt Col (Qing du Briot Ene HH) a Sidney Dufresne (Tresor Mail).
 
Čtvrté místo obsadilo Japonsko, až na páté příčce skončili Němci. 
 

Výsledky najdete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE