reklama 11A

Devadesátka EquiTV z ČSP Velké ceny Brna 2018

ikonka

Tradičním dějištěm druhého kola Českého skokového poháru je Brno Veveří. Letos ožilo závodiště v centru jihomoravské metropole během prvního květnového víkendu. Internetová televize EquiTV.cz pro vás připravila krátkou zpravodajskou reportáž…
08.05.2018 21:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

VIDEO REPORTÁŽ NAJDETE ZDE

Vrcholem nedělního odpoledne byla Falton Velká cena Brna, započítávaná do hlavního seriálu Českého skokového poháru. Našly se tři dvojice, kterým se podařilo v brněnské Grand Prix absolvovat jak základní část, tak finále bez trestných bodů. Dvě nuly dovezl Jan Štětina v sedle Celana S a jeho čas stačil na třetí místo.
 
Vyrovnaný boj o další triumf v seriálu svedli Jan Chýle a Marek Klus. Jan Chýle sedlal svou stájovou jedničku hřebce Cool Paradise a finálovou tratí projel bez chyb a velmi rychle. Časomíra ukazovala v cíli 42,86 sekundy. Marek Klus s Carisonem však dokázal ušetřit ještě bezmála půl sekundy. Z vítězství ve Velké ceny se tak v Brně radoval právě on. Zároveň se katapultoval do průběžného vedení v seriálu Českého skokovém poháru, v němž má aktuálně dvacet tři bodů. Druhý Jan Chýle na něj ztrácí čtyři body a třetí místo drží Václav Horký s patnácti body.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE