reklama 11D

Devadesátka EquiTV z CSIOdJY 2018 ve Zduchovicích

ikonka

Ve Zduchovicích nedaleko Kamýku nad Vltavou se ve dnech 26. – 29. dubna konaly mezinárodní parkurové závody CSIO pro děti, juniory a mladé jezdce. Domácím jezdcům se tam velmi dařilo. Podívejte se na krátkou souhrnnou video reportáž o jejich průběhu…
02.05.2018 09:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

VIDEO REPORTÁŽ NAJDETE ZDE

Mítink nejvyšší úrovně pro mládežnické kategorie měl v České republice premiéru a mezi jezdci z Evropy byl o účast velký zájem. Během čtyř soutěžních dní se představili reprezentanti z osmi zemí. Označení závodů CSIO vždy slibuje týmovou dvoukolovou soutěž Poháru národů, a to v každé vypsané věkové kategorii. Ve Zduchovicích se tak v pátek 27. dubna konaly hned tři a ve dvou z nich se podařilo zvítězit českým reprezentantům! 
 
Nejprve nenašly přemožitele děti, jejichž tým tvořily se svými koňmi Anna Helebrantová, Mariana Michlíčková, Eliška Hasnedlová a Petra Pařenicová. Stejného úspěchu pak dosáhli i junioři, resp. juniorky. Družstvo totiž bylo složené opět ze samých dívek. O druhé české prvenství se zasloužily Sofie Najmanová, Natálie Kreislová, Michaela Rodová a Sára Vingrálková. Mladým jezdcům je již tolik nedařilo. Domácí celek byl v pátečním Poháru národů vyloučen, v nedělní Grand Prix se Alexandr Baraldi a Václav Nágr umístili na začátku druhé desítky.
 
Z juniorů dosáhla v Grand Prix na nejlepší výsledek Sára Vingrálková s Celanou Z, které o 9 setin sekundy uniklo třetí místo. Ještě lépe skončila mezi dětmi Mariana Michlíčková v sedle koně Idee van de Achterhoek, jež vybojovala v závěrečné Velké ceně stříbrnou pozici.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE