reklama 11A

De Moussac i Chudyba úspěšní při CSI ve Verbier

Ve dnech 17. – 21. srpna se ve švýcarském Verbier konaly mezinárodní závody CSI3*, kterých se za Českou republiku účastnily sestry Emma a Charlotte de Moussac a v barvách Slovenska závodil Bronislav Chudyba. Jak se jim vedlo, čtěte níže.
21.08.2016 17:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Emma de Moussac za sebou další úspěšný výjezd. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

O výkonech českých jezdkyň i slovenského reprezentanta na CSI Verbier v prvních dnech závodů jsme vás informovali. Sestry De Moussac i Bronislav Chudyba však během mítinku dál sbírali mnoho výborných výsledků.

V pátek 19. srpna vyhrála soutěž pro mladé koně CSIYH s překážkami do 130 až 135 cm Emma de Moussac s koněm Brighton Bay. Hned v další soutěži do 140 cm zvítězil Bronislav Chudyba s Pokerface.

Nejvyšším parkurem pátečního programu byla stopětačtyřicítka, v níž dojela Emma de Moussac s Divou po čistém výkonu v rozeskakování pátá.
O den později bral Chudyba na Frederiks 4. místo v soutěži CSIYH a pátá byla Emma de Moussac s Kanonjou ve stočtyřicítce.


Během posledního dne udělal nejvýraznější výsledek Bronislav Chudyba, který s Pokerface dokončil na 2. místě soutěž s překážkami do 140 cm.
V Grand Prix do 150 cm dojela Emma de Moussac s Divou i Bronislav Chudyba s Balouness s jednou chybou.


Výsledky z CSI Verbier najdete TADY

 




Štítky: CSIskokyVerbier
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE