reklama 11C

Sestry De Moussac zahájily ve Verbier bezchybně

Ve Verbier ve Švýcarsku začaly ve středu 17. srpna mezinárodní parkurové závody. Účastní se jich také české jezdkyně Emma a Charlotte Augier de Moussac. Ty vstoupily do soutěží poprvé ve čtvrtek v rámci kategorie CSI3*.
18.08.2016 16:47  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12D

Emma de Moussac a Brighton Bay. Foto: archiv jezdkyně

Obě české jezdkyně zahájily svou účast na CSI3* Verbier ve čtvrtek 18. srpna soutěží s překážkami do 135 cm. A jak Emma, tak Charlotte dokázaly překonat parkur bez trestných bodů. Emma de Moussac jej absolvovala s Kanonjou a dokončila na sedmnácté příčce, Charlotte sedlala Bellu Brown a dojela o dvě místa za svou sestrou.

Emma startovala také v soutěži CSIYH pro šesti a sedmileté koně, a také v s valachem Brighton Bay nechybovala. Výsledek stačil na výbornou druhou příčku.

Ve Verbier závodí také slovenský reprezentant Bronislav Chudyba, jež zahájil čtvrteční stotřicítkou, kterou překonal čistě s Balouness. Na parkuru s překážkami o pět centumetrů vyššímu se Zapriou chyboval jednou. A do třetice nastoupil Chudyba do soutěže pro mladé koně, ve které s Frederiksem nezaváhal a dojel si pro sedmé místo.


Výsledky z CSI Verbier jsou ZDE

 




Štítky: CSIVerbierskoky
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE