reklama 11A

Československé úspěchy při pátečním CSI Šamorín

Během pátku 20. května pokračoval závodní program na CSI2* a CDI ve slovenském Šamoríně. V rámci skokové části se uskutečnilo celkem šest soutěží, v nichž se podařilo zajistit nejen českou, ale i slovenskou hymnu….
21.05.2016 09:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Pro první místo si dojela mladá jezdkyně Sára Vingrálková, která nenašla přemožitelekoněm Dollar Look v soutěži Amateur Tour, která byla 110-115 centimetrů vysoká. Dobrou formu potvrdila ještě šestou příčkou se Zacate Cas.

Pozadu nezůstali ani slovenští zástupci, respektive velmi úspěšný den za sebou Bronislav Chudyba. Ten si nenechal tyto závody ujít a několikrát byl vidět na předních místech. Pro první pozici si dojelnejnáročnější Gold Tour, což byla zároveň druhá kvalifikace do Grand Prix. Na parkuru 140 centimetrů vysokém zvítězilAngelotti. Druhé místo připadlo Radovanu Šillovikoněm Oscar des Fontaines a nejlepší český výkon zaznamenala na osmé pozici Veronika Jelínková a Forever.

Bronislav Chudyba dále dokončil na druhé pozici s Concanem, a to v Silver Tour (135-140 cm). Zde zhruba o vteřinu podlehl nizozemské dvojici.

V Bronze Tour se v elitní pětici prosadil na pěkném druhém místě Jan Zwinger a Al Grana, v téže soutěži ještě čtvrtý dokončil Jan Cigan junior, a to za výkon s Captain Star. Oba na parkuru 130 centimetrů vysokém nechybovali a předvedli rychlou jízdu.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE