reklama 11C

Česko-slovenská účast na mezinárodním CSI3* Roeser

Ve dnech 9. – 12. června se v Lucembursku v Roeser odehrají mezinárodní skokové závody kategorie CSI3*. Mezi startujícími jezdci má zastoupení Česká republika i Slovensko. Do Lucemburska se vypraví sestry de Moussac a Bronislav Chudyba.
08.06.2016 13:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Bronislav Chudyba bude v Roeseru reprezentovat Slovensko. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Na mezinárodní závody tříhvězdové úrovně do lucemburského Roseru, které se konají od 9. do 12. června míří jezdci z dvaceti zemí. Nechybí mezi nimi Česká republika a Slovensko, a to díky Emmě de Moussac, Charlotte de Moussac a Bronislavu Chudybovi.

Sestry de Moussac startující v českých barvách mají na soupisce celkem tři koně. Emma bude závodit s Kanonjou a Copií, Charlotte veze do Roeseru Bellu Brown. Tři svěřence bude sedlat slovenský jezdec Bronislav Chudyba. V přihlášce koně Balouness, Pokerface a Quinsy.

Přestože v druhém červnovém víkendu je v Evropě v souběhu několik prestižních mítinků, také pořadatel v Roeseru může počítat se zajímavým startovním polem. Dorazí nejlepší Španěl Sergio Alvarez Moya, švýcarští jezdci Janika Sprunger a Martin Fuchs nebo Nizozemec Albert Zoer. Na kolbišti se objeví také Omer Karaevli (TUR), který v zimní sezoně bojoval úspěšně s Alešem Opatrným o jediné postupové místo na OH do Ria.

Závody CSI3* Roeser můžete sledovat ONLINE TADY


Webové stránky akce navštivte ZDE
 




Štítky: CSIskokyRoeser
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE