reklama 11C

Cross při CCI4* Pau průběžným pořadím nezamíchal

Po terénní zkoušce při CCI4* Pau, které se koná ve dnech 22. – 25. října, se průběžné pořadí na čele výsledkové listiny nezměnilo. První dvě pozice patří Michaelu Jungovi, třetí je Emilly King. Bodové rozdíly mezi jezdci do 4. místa jsou minimální.
25.10.2015 06:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

S klisnou fischerRocanou, s kterou vyhrál CCI4* Kentucky 2015, drží před parkurem Jung druhou příčku. Ilustrační foto: FEI / Anthony Trollope

Do cross-country nastupoval Michael Jung s dvěma koňmi. Jako průběžný lídr sedlal Halunke FBW, s nímž nechyboval na překážkách, avšak obdržel drobnou penalizaci za čas. Vedoucí pozici si ovšem udržel. Druhé místo patří opět Michaelu Jungovi, tentokrát s klisnou fischerRocanou, s níž zajel druhou nejlepší drezuru, a v terénní zkoušce nepřidal ani bod.
 
Teprve devatenáctiletá Britka Emilly King, která v Pau jede svůj první čtyřhvězdový závod v životě, si po terénní zkoušce udržela třetí příčku, kterou získala dobře zajetou drezurní úlohou. Také ona nezatížila v crossu své konto ani jedním bodem. Čtvrtá je francouzská dvojice Astier Nicolas a Piaf de B´Neville
 
Rozestup mezi Jungem s Halunke a Nicolasem je 3,6 bodu, tedy méně, než jedna shozená překážka na parkuru. Ten je na programu v neděli 25. října. Teprve skoková zkouška rozhodne, kdo získá nejvyšší příděl bodů v prvním kole série FEI Classics 2015/2016.
 
Výsledky najdete ZDE
 
Web pořadatele můžete navštívit TADY
  



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE