reklama 11D

Ingrid Klimke zvítězila při FEI Classics v Pau

Po prvním dni dělené první místo proměnila německá jezdkyně INgrid Klimke ve výhru ve francouzském Les Etoiles de Pau. V rámci prvního kola série FEI Classics 24. – 26. října přišla o svého spoluvedoucího Williama Foxe-Pitta po vyloučení v krosu ...
26.10.2014 22:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

…a samaminimální penalizací dotáhla závod do vítězného konce.

Ingrid Klimke to s Horseware Hale Bob zvítězila v prvním díle FEI Classics 2014/2015. Foto Trevor Holt/FEI

Po drezurní zkoušce figurovala se svým koněm Horseware Hale Bob na první příčce a po bezchybném krosuminimálním překročením časového limitupodobě 0,8 trestných bodů si pozici udržela. Na druhé místo se dostal irský Joseph Murphy a Electric Cruise, který jako jedenmála dokončil bez penalizace. Bohužel se všakposunuprůběžné výsledkové listině neradoval dlouho, neboť záhy neprošel nedělní veterinární prohlídkou. Po krosu měl však ještě druhé želízkoohni, a to koně Sportsfield Othello na čtvrté pozici.  Po druhé disciplíně byl průběžně třetí Andreas Dibowski a FRH Butts Avedon reprezentující Německo.

Do neděle si Ingrid Klimke nesla výhodu jedné chyby, neboť na druhého umístěného měla náskok více jak čtyřbodový.  A právě jedné chyby se německá dvojice dopustila, ta jim všakcelkovým součtem 44,1 trestných bodů zajistila vítězství bez ohledu na výkony soupeřůNakonec měla více jak desetibodový náskok. Druhý skončil i se dvěma shozeními na parkuru další Němec Andreas Dibowski a FRH Butts Avedon (54,3 trestných bodů) před domácím reprezentantemFrancie Arnaudem Boiteauemkoněm Quoriano´ene HN´(56,8 trestných bodů). Ten si polepšil díky bezchybnému projevu na parkuru, což se podařilo i nakonec čtvrté dvojicicíli Jonelle Price a Faerie DianimoNového Zélandu (59,5 trestných bodů). Elitní pětku uzavřel již dříve zmíněný Joseph Murphy, kterýkoněm Sportsfield Othello inkasoval 12 trestných bodů na parkuru a celkem jich nasbíral 68,2.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE