reklama 11C

Chudyba v St.Moritz třetí v čtvrteční stopadesátce

Ve čtvrtek 25. srpna odstartovaly ve švýcarském zimním středisku St. Moritz výborně obsazené závody CSI5*. Slovák Bronislav Chudyba zaznamenal jedno druhé a jedno třetí místo. Anna Kellnerová přidala čistý výkon v stopětačtyřicítce.
26.08.2016 09:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Bronislav Chudyba s Extasy III při CSI Crans Montana. Foto: screen YT

 
Soutěže kategorie CSI5* začaly v St. Moritz ve čtvrtek 25. srpna. Účastní se jich česká jezdkyně Anna Kellnerová a slovenský jezdec Bronislav Chudyba.
 
První parkur CSI5* byl postavený na překážkách do 140 cm a jel se na čas. Bronislav Chudyba v sedle Pokerface 33 zajel čistě a v druhém nejlepším čase. Rychlejší byla pouze americká jezdkyně Laura Kraut na Bialdě
 
Následovalo dvoufázové skákání s překážkami do 145 cm, v kterém Anna Kellnerová předvedla bezchybný výkon a dokončila s Classicem na 22. místě. Zvítězil Ital Emanuele Gaudiano s Inca´s Big Think.
 
Čtvrteční program uzavřela soutěž do 150 cm, která se započítává do bodování žebříčku FEI Longines Ranking. Jejím vítězem se stal Scott Brash (GBR), když s Hello Guv´Nor dojel bez chyb v nejlepším čase. Druhý byl Ital Lorenzo de Luca s Halifax van het Kluizebos a třetí příčku obsadil Bronislav Chudyba, který sedlal Extasy III.
 

Výsledky z CSI St. Moritz najdete TADY




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE