reklama 11A

CSI Amsterdam s Chudybou na startovních listinách

Poslední lednový víkend se o přízeň evropských jezdců dělí dvoje prestižní parkurové závody. Vedle desátého kola Světového poháru v Curychu se konají také závody CSI4* v Amsterdamu. A i do Holandska najde cestu mnoho špičkových jezdců.
26.01.2016 10:08  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12B

www.jumpingamsterdam.nl

Ve dnech 28. – 31. ledna se koná v Amsterdamu mezinárodní mítink kategorie CSI4*. Přesto, že termínově koliduje s dalším kolem Světového pohár, které proběhne při CSI5*-W v Curychu, přitáhly i amsterdamské závody velká evropská jména.
 
Domácím závodům dal přednost před cestou do Švýcarska například úřadující mistr Evropy Jeroen Dubbeldam, nebo jeho krajané Marc Houtzager, Henk van de Pol, Jur Vrieling či Albert Zoer. Dorazí Belgičané Pieter Devos a Olivier Philippaerts
 
Německo budou reprezentovat Marcus Ehning a Katharina Offel.  Nebude chybět Ir Billy Twomey či Britové John a Robert Whitakerovi. Ukrajinu bude reprezentovat Cassio Rivetti, mezi „exotičtější“ tváře budou patřit Maročan Abdelkebir Ouaddar, Katařané Sheikh Ali Bin Khalid Al Thani a Bassem Hassan Mohammed nebo Egypťan Karim Elzoghby. Ameriku zastoupí Lucy Davis. 
 
O pozvání na závody usilovala také česká jezdkyně Emma de Moussac, ale pořadatel její žádosti nevyhověl. Budeme však moci fandit Bronislavovi Chudybovi, který je v přehledu startujících zařazený.
 
Webové stránky pořadatele navštivte tady: http://www.jumpingamsterdam.nl/



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE