reklama 11A

Páteční CSI ve Frankfurtu s Chudybou na startu

V německém Frankfurtu pokračovalo v pátek 18. Prosince skokové i drezurní CSI. V rámci CSI3* se představil i slovenský jezdec Bronislav Chudyba, který nastoupil ke třem startům. Ani v jednom případě se mu však nepodařilo atakovat první příčky...
18.12.2015 23:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Během pátku bylo možné vidět Bronislava Chudybu nejprvekoněm Darcon Scheefkasteel Z v soutěži 140 cenitmetrů vysoké. Parkur se jim podařilo dokončitdvěma shozeními, což na dobré umístěníkvalitní konkurenci nestačilo. Podruhé závodil Bronislav Chudyba se svěřencem jménem Zapria, a to mezi mladými koňmi ve věku 7-8 let. Pro tyto koně byl připraven parkur 135-140 centimetrů vysoký. I zde se slovenský reprezentant nevyhnul chybám a dokončildruhé polovině výsledkové listiny.

závěru dne nechyběl Bronislav Chudyba aninejvyšší soutěži dne, kde sedlal koně Extasy III. Společně dokončili parkurosmi trestnými body, což jim zamezilo možnost startovatrozeskakování.

Drezurní jezdci bojují ve Frankfurtu při CDI4*. Při páteční úloze Grand Prix se o nejlepší výkon zasloužila německá dvojice Anabel Balkenhol a Dablino FRH. Společně dosáhli na 75,380%, což byl více jak dvouprocentní náskok na druhou umístěnou Beatrice Buchwaldkoněm Weihegold OLD.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE