reklama 11C

Březnové zahraničí výjezdy ve třech disciplínách

ikonka

I během měsíce března se čeští jezdci chystají na několik mezinárodních závodů. Na počátku měsíce je zatím nahlášeno 14 mezinárodních výjezdů, a to ve třech disciplínách. Vedle tradičně početných skokových výjezdů se jedná o drezuru a všestrannost…
02.03.2018 07:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Tradičně nejpočetnějšími výjezdy jsou ty skokové. I v tomto měsíci pokračuje ve španělském Vejer de la Frontera mnohatýdenní Sunshine Tour, na níž se představují také české dvojice. Ve dnech 27. února – 4. března a také 20. – 25. března se závodí až do úrovně CSI4*. V obou případech na startu nebude chybět česká reprezentantka Emma Augier de Moussac.

Vedle startu na Sunshie Tour se skokoví jezdci dále vydávají z kraje měsíce na Světový pohár do Varšavy CSI3*-W. Dále se jedná o skokové závody v německém Braunschweigu či belgickém Lieru.

Početná česká ekipa se chystá na závody CSI2* a CSI1* Cervia v Itálii. Tam by se mělo v rámci dvou závodních týdnů představit přes deset českých reprezentantů, a to včetně členů A-kádru Aleše Opatrného, Ondřeje Zváry a Kamila Papouška. Na startu budou také úspěšné mladší jezdkyně Sofie Najmanová, Sára Vingrálková či Valentýna Kuková.

V rámci drezurních soutěží se můžeme těšit a čtyři výjezdy, ve všech případech se jedná o závody úrovně tří hvězd. Čeští zástupci budou startovat na CDI v Nice, Keysoe a dále ve dvou rakouských areálech v Ebreichsdorfu a Wiener Neustadtu.

Ve všestrannosti je v polovině měsíce nahlášena Eliška Opravilová na závody v italském Casorate Sempione, a to do soutěže CIC1*

 

Kompletní přehled výjezdů ke dnu 1. března můžete najít ZDE.

Zdroj: ČJF




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE