reklama 11A

Opatrný zahájil Varšavu jedenáctým místem

ikonka

Český jezdec Aleš Opatrný se představil v rámci úvodního závodního dne na CSI3*-W v polské Varšavě nejlépe v sedle Crooka. Ve čtvrtek 1. března s ním v nejtěžší soutěži dne získal nakonec jedenácté místo ve výsledkové listině…
01.03.2018 18:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Pro jezdce startující při CSI3*-W byly během čtvrtka přichystány tři soutěže. Nejvyšší z nich byl parkur jedoucí se při Big Tour, kde se jezdcům přepočítávaly trestné body na vteřiny.  Na přihlášené jezdce čekal parkur 145 centimetrů vysoký.

Z české ekipy se na startu této soutěže ukázal pouze Aleš Opatrný, a to v sedle Crooka. Česká dvojice zajela velice rychlý čas, dvě chyby na parkuru je však připravily o umístění v elitní trojici. Přesto jejich výsledek stačil na pěkné jedenácté místo.  Pouze čtyři jezdci totiž dokončili soutěž bezchybně.

V soutěži Middle Tour s výškou překážek 140 centimetrů jsme mohli vidět Sáru Vingrálkovou i opět Aleše Opatrného. Lepší výsledek se nakonec podařil juniorce Sáře Vingrálkové, která v soutěži sedlala koně Oscar des Fontaines a dokončila s osmi trestnými body. Jednalo se o soutěž dvoufázového skákání.

Tato jezdkyně si však lépe vedla v úvodní soutěži závodů. Zcela prvním parkurem byla soutěž Small Tour, v níž Sára Vingrálková společně s koněm Kas-Sini DC předvedla velice dobrou jízdu a na parkuru nechybovala. Pomalejší čaj jim však na přední místa nestačil.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE